Wie is Bertha

Wie is Bertha?

Het is altijd een feestje met Bertha

Aangenaam, mijn naam is Bertha. Ik ben het jongste zusje van Betsie! Waar je bij Betsie het gevoel hebt door een roze bril te kijken, stap je bij Bertha de turquoise wereld binnen. Met allerlei leuke attributen – brillen, hoeden en props – maak je de leukste foto’s. Een gezellige en onvergetelijke herinnering aan het festival, de bruiloft, het bedrijfsfeest of het evenement waar je bent geweest.

Gezelligheid ten top

Niks is te gek als je op de foto gaat met Bertha. De fotostudio bevindt zich in de caravan, waardoor er van een standaard foto geen sprake is. Iedere foto is uniek, doordat je er helemaal je eigen draai aan kunt geven. Kortom, neem je vrienden, geliefde of collega mee de caravan in en maak je meest gezellige en gekke foto ooit! Keep on smiling!

Boek Bertha

Ben je op zoek naar de finishing touch bij een festival, de kers op de taart bij je bruiloft of gewoon een unieke toevoeging aan je bedrijfsfeest? Boek Bertha en je bent verzekerd van een hoop gezelligheid. Neem een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden.