Oops...
Slider with alias parallax zoom slices not found.

Kingsland Festival

Wil jij je foto’s zien die gemaakt zijn tijdens Kingsland, klik dan hier

IN HET KORT OVER ONS

Motivatie, daadkracht en een grote dosis enthousiasme zijn de sleutelwoorden van Evenso.

Naast het organiseren van het Ladies Only Event heeft Evenso tegenwoordig ook diverse photobooths. Hiermee trekt Evenso het hele land door. Van bedrijfsfeesten tot aan festivals en bruiloften, niks is voor Evenso te gek. Met een team van professionele fotografes maakt Evenso graag het verschil aan foto kwaliteit.

Photobooth, fotohokje huren bij Evenso
Photobooth, fotohokje huren bij Evenso.
Photobooth, fotohokje huren bij Evenso
Plezier in de photobooth, fotohokje
ONZE PHOTOBOOTS

Voor welke photobooth kies jij?

Bij Evenso Photobooths kun je een breed assortiment aan Photobooths huren. Zo kun je Caravan Photobooth Betsie, Caravan Photobooth Bertha, een Greenscreen Photobooth een Inflatable Photobooth en een Gif Booth huren. Hieronder leggen we uit waar de verschillen in zitten.

Photobooth, fotohokje huren bij Evenso.

CARAVAN BERTHA

Bertha is het grotere zusje van Betsie! Bertha is een Oldtimer Constructam Caravan en geboren in 1974. Waar je bij Betsie het gevoel hebt door een roze bril te kijken, stap je bij Bertha de turquoise wereld binnen. Met allerlei leuke attributen – brillen, hoeden en props – maak je de leukste foto’s. Een gezellige en onvergetelijke herinnering aan het festival, de bruiloft, het bedrijfsfeest of het evenement waar je bent geweest. Boek vandaag nog de gezelligste Caravan Photobooth van Nederland.

meer informatie

Photobooth, fotohokje huren bij Evenso.

CARAVAN BETSIE

Betsie is een Oldtimer KIP Caravan en geboren in 1982. Als kleinste KIP caravan op de markt hebben we haar in 2014 omgetoverd tot een ware mobiele fotostudio en kreeg ze de kleur roze. Betsie is altijd in voor een feestje, ze is graag van de partij op een festival, bruiloft, evenement of bedrijfsfeestje. Ik hoor je vragen waarom deze caravan Betsie heet? Laat je verrassen en na een te gekke fotoshoot door onze professionele fotografes zal je haar naam niet snel meer vergeten

meer informatie

scherpe foto's in de photobooth, fotohokje

GREEN SCREEN

Naast onze rollende Green Screen “Keet Bertus”, bieden wij ook een losse Green Screen aan. Deze losse Green Screen is perfect voor binnen gebruik. De Green Screen neemt ongeveer 3 meter ruimte in beslag. Met een Green Screen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wanneer je voor het groene doek gaat staan en de fotografe maakt een foto kun je de foto naderhand makkelijk vervangen voor een willekeurige achtergrond. Ideaal wanneer je een leuk themafeest organiseert. Geef je wensen aan ons door, en wij zorgen ervoor!

meer informatie

Photobooth, fotohokje huren bij Evenso

KEET BERTUS

Bertus is de grotere broer van Betsie en Bertha. Bertus is geboren in 2001 en is een Prefab Bouwkeetje. In Bertus zijn de mogelijkheden eindeloos omdat je met verschillende achtergronden kunt werken. Bertus heeft de kleur groen gekregen omdat we in Bertus werken met een Greenscreen. Dus wil je zelf kiezen welke achtergrond je wilt gebruiken, dan is Bertus de perfecte oplossing! Bij een green screen wordt de achtergrond automatisch vervangen door een digitale achtergrond. Bertus is de perfecte toevoeging voor uw bedrijfsfeest met thema.

meer informatie

mooie opblaasbare photobooth, fotohokje

INFLATABLE PHOTO BOOTH

Naast alle rollende Photobooths hebben we natuurlijk ook onze Inflatable Photobooth. De Inflatable Photobooth is perfect om binnen te plaatsen voor b.v. bruiloften, evenementen of bedrijfsfeesten. De Inflatable Photobooth blaast zich in nog geen 5 minuten op. Door de verschillende LED RGB spots die in de photobooth zijn verwerkt geef je dat WOW effect aan je feest. Plaats de Inflatable Photobooth in een donkere ruimte van 3×3 en je krijgt gegarandeerd de mooiste sfeer, en is echt een aanvulling op je feest!

meer informatie

Plezier in de photobooth, fotohokje

**COMBI DEAL**

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest of personeelsfeest? Dan is wellicht onze combinatie deal een goede oplossing. Wanneer je kiest voor dit arrangement dan maken onze professionele fotografes mooie sfeerfoto’s van je feest of event. Uiteraard moet er natuurlijk ook gelachen worden, en dat kan in onze bijgeleverde Inflatable Photobooth. De combinatie deal bieden wij voor een zeer scherpe prijs aan, namelijk € 599,- exclusief Btw en reiskosten. Inbegrepen is deze prijs zijn de foto afdrukken en de nabewerking.

direct boeken

ONZE REFERENTIES

Tevreden bedrijven waar wij voor gewerkt hebben.