De mooiste fotobooth (fotohokje) voor je trouwfeest, bruiloft of bedrijfsfeest

Blije en tevreden gasten op je feest wil iedereen en Evenso Photobooth kan je hier mee helpen!

Esenvo is het adres voor het huren van een fotobooth (fotohokje) en dat is niet voor niets. Bij Evenso heb je keuze uit meerdere  booths en er zit altijd iets voor jou bij.

Hoe werkt het?

Voor je gasten de booth in gaan vindt er een kleine verkleedpartij plaats. De booth beschikt hiervoor over een zeer ruim assortiment petten, plaksnorren, brillen, pruiken enz. Eenmaal voorzien van de nodige rekwisieten worden je gasten in de  booth opgewacht door een fotograaf van Evenso. De fotograaf maakt in no time een geweldige serie foto’s en deze foto’s worden direct uitgeprint. De foto’s kunnen bovendien direct worden gedeeld op social media, terwijl het feest gewoon doorgaat. Succes gegarandeerd!

Een Evenso fotobooth huur je voor een aantal uren. Voor prijzen klik je op de afbeeldingen hieronder. Je komt dan op de pagina van de betreffende booth en als je naar beneden scrolt vind je alle benodigde informatie.

Caravan Bertha

Photobooth, fotohokje huren bij Evenso.

Caravan Betsie

Photobooth, fotohokje huren bij Evenso.

Green Screen en GIF Booth, maak het nog mooier!

Uniek in Nederland: Een Foto booth met een Green Screen en een GIF optie. Een Green Screen is een groen scherm waar je gasten voor gaan staan. Na de opname wordt het groene scherm softwarematig weggefilterd en vervangen door een mooi afbeelding, bijvoorbeeld een strand. We hebben keuze uit vele achtergronden en je krijgt een uniek plaatje. Een GIF is een kort filmpje dat door ieder computer of smartphone kan worden afgespeeld. GIF is daarom ideaal om bijvoorbeeld via Whatsapp te versturen. Meer weten? Neem contact met ons op en we helpen je graag.