Een Greenscreen Fotograaf huur je bij Evenso Photobooths?

Hoe leuk is het om zelf je achtergrond te bepalen. Met de werking van een Greenscreen fotograaf zijn namelijk de mogelijkheden eindeloos.
Wil je een Greenscreen huren met fotograaf voor een beurs, op je bruiloft, of voor een open dag, wij hebben allerlei leuke oplossingen voor een te gek greenscreen photobooth ervaring.
Wij hebben een verschillend aanbod aan hoogwaardige achtergronden die gebruikt kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een achtergrond aan te leveren.

Hoe werkt nou precies een Greenscreen?

Een Greenscreen is een groen achtergronddoek dat wordt gebruikt voor chromakey-toepassingen. Chromakey is een techniek waarbij een onderwerp wordt gefilmd of gefotografeerd,
tegen een groene (of blauwe) achtergrond. Daarna kun je met een softwareprogramma de achtergrond transparant maken zodat het onderwerp voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.
Een schoolvoorbeeld is natuurlijk de weerman, die niet echt voor een weerkaart staat, maar voor een blauw scherm. Hij kijkt niet naar het scherm achter zich, maar naar monitoren links en rechts, die voor ons kijkers buiten beeld staan. Hopelijk snap je nu een beetje de werking van een Greenscreen en zie je in hoe groot de mogelijkheden zijn.

Een Greenscreen Fotograaf, dat werkt het beste!

Onze mobiele Green Screen studio kan op elke locatie makkelijk opgebouwd worden. De mensen worden op een leuke professionele manier gefotografeerd door een fotograaf.
De foto’s worden uiteindelijk door de Print Assistent ter plaatse bewerkt en afgedrukt. Afhankelijk van het thema kunnen mensen zich ook verkleden of accessoires en props gebruiken om het beeld nog leuker te maken. Door het werken met een professionele fotografe worden de foto’s van dusdanige kwaliteit dat het niet van het echt te onderscheiden is.
Daarnaast ontvang je na elke feest of event alle gemaakte foto’s in hoge resolutie digitaal via Wetransfer. Dus huur vandaag nog de Green Screen Photobooth beleving!

Wil je meer zien van onze Photobooths, bekijk dan ook onze Facebook pagina of Instagram