Een photobooth voor je bedrijfsfeest

Flitsende herinnering aan je bedrijfsfeest? Huur een Photobooth (fotohokje) voor je bedrijfsfeest. Komt de jaarlijkse bedrijfsbarbecue er weer aan? Het idee is simpel. Je zet een opvallende, foutkleurige caravan neer, tot de nok gevuld met brillen, pruiken, boa’s, hoeden, nepsnorren en een hele poppenkast vol carnavaleske outfits. Je gasten doen de rest. Onze professionele fotografe bekommert zich ondertussen om de belichting en de juiste instellingen van de camera. Klik!

Uit je plaat op de plaat

Die ene collega die altijd zo nors van zich afkijkt? Blijkt stiekem een behoorlijk feestnummer te zijn. Huur een photobooth voor je bedrijfsfeest en komt iedereen goed los. In onze caravans Betsie en Bertha is het altijd gezellig. Met onze trouwe bouwkeet Bertus kun je een feestje bouwen, geheel in eigen stijl en aangepast naar je thema. Op zijn green-screen kunnen we iedere achtergrond projecteren, passend bij je feest. Dankzij Evenso’s professionele fotograaf komen alle werknemers er met open ogen kraakhelder op. Aan ons zal het niet liggen. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Foto’s van je bedrijfsfeest op maat

Speaking of which, jij bepaalt of je de foto’s van je bedrijfsfeest netjes afgedrukt als echte foto’s, in een fotoalbum of als filmstrip krijgt. Of in je mailbox, als WeTransfer. Kun je ze zelf nog eens na bewerken en de leukste foto’s selecteren voor op je bedrijfspagina. We zetten ze ook graag voor je op Facebook, Twitter of een eigen evenementenpagina waar je ze later zelf af kunt halen. Onze photobooths zijn beschikbaar voor arrangementen van drie tot vijf en zeven uur. Kijk snel verder bij onze afzonderlijke pagina’s voor een goed beeld.

Voor een photobooth op je bedrijfsfeest kun je bij Evenso uit aan aantal opties kiezen:

Boek direct jouw photobooth voor op je bedrijfsfeest

Zorg voor een onvergetelijk personeelsfeest met Evenso’s ruime keuze uit verschillende mogelijkheden. Met onze fotohokjes heeft iedereen plezier op geheel eigen manier. Bel ons vandaag om jouw persoonlijke wensen door te spreken.