LED Photobooth huren? Dat doe je bij Evenso Photobooths

Ben je op zoek naar een echte WOW factor op je bruiloft, feest, verjaardag, event of open dag? Dan raden wij zeker de LED Photobooth aan.
De LED Photobooth blaast zich in nog geen 5 minuten op, is licht van gewicht en is bijzonder sterk qua materiaal.
Door de RGB LED strips aan de binnenkant kun je een gewenste kleur vastzetten door middel van de bijgeleverde afstandsbediening.
Maar wat de LED Photobooth nou zo uniek maakt zijn de verschillende lichtkleuren, hiermee krijg je elke keer een andere achtergrondkleur op de foto.

Huur de LED Photobooth in het wit of zwart

Uniek in Nederland zijn wij met de zwarte LED Photobooth. Aan de buitenkant is deze mooi mat zwart, maar aan de binnenkant is de Photobooth wit.
Hierdoor krijg je alsnog de verschillende lichtkleuren te zien en uiteraard zie je deze ook terug op de foto. De LED Photobooth heeft een afmeting van 280 x 250 x 250.
Je kunt bij ons ook kiezen op de LED Photobooth los te huren zonder personeel en materiaal. Vraag ons naar de mogelijkheden, en we helpen je graag verder.

Een LED Photobooth huren met professionele fotografe

Wij van Evenso Photobooths vinden uiteraard de kwaliteit erg belangrijk. Daarnaast vinden wij de interactie met de klant of gast ook erg leuk.
Daarom kiezen wij er bewust voor om te werken met een professionele fotograaf en met dezelfde funfactor.
Vind de klant of gast de foto niet leuk, dan maken wij graag een nieuwe foto. Wij gaan graag voor 100% tevredenheid.

Wil je meer zien van onze Photobooths, bekijk dan ook onze Facebook pagina of Instagram