Green Screen Fotografie huur je bij Evenso Photobooths?

Hoe leuk is het om zelf je achtergrond te bepalen. Met de werking van een Green Screen Fotografie zijn namelijk de mogelijkheden eindeloos.
Wil je een Green Screen fotografie huren voor een beurs, op je bruiloft, of voor een open dag, wij hebben allerlei leuke oplossingen voor een te gek green screen fotografie ervaring.
Wij hebben een verschillend aanbod aan hoogwaardige achtergronden die gebruikt kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een achtergrond aan te leveren.

Hoe werkt nou precies een Green Screen?

Een Green Screen is een groen achtergronddoek dat wordt gebruikt voor chromakey-toepassingen. Chromakey is een techniek waarbij een onderwerp wordt gefilmd of gefotografeerd,
tegen een groene (of blauwe) achtergrond. Daarna kun je met een softwareprogramma de achtergrond transparant maken zodat het onderwerp voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.
Een schoolvoorbeeld is natuurlijk de weerman, die niet echt voor een weerkaart staat, maar voor een blauw scherm. Hij kijkt niet naar het scherm achter zich, maar naar monitoren links en rechts, die voor ons kijkers buiten beeld staan. Hopelijk snap je nu een beetje de werking van een Green Screen en zie je in hoe groot de mogelijkheden zijn.

Green Screen Fotografie is een echte musthave voor je feest of event.

Onze mobiele Green Screen Fotografie studio kan op elke locatie makkelijk opgebouwd worden. De mensen worden op een leuke professionele manier gefotografeerd door een fotografe.
De foto’s worden uiteindelijk door de Print Assistent ter plaatse bewerkt en afgedrukt. Afhankelijk van het thema kunnen mensen zich ook verkleden of accessoires en props gebruiken om het beeld nog leuker te maken. Door het werken met een professionele fotografe worden de foto’s van dusdanige kwaliteit dat het niet van het echt te onderscheiden is.
Daarnaast ontvang je na elke feest of event alle gemaakte foto’s in hoge resolutie digitaal via Wetransfer. Dus huur vandaag nog de Green Screen Fotografie beleving!

Wil je meer zien van onze Photobooths, bekijk dan ook onze Facebook pagina of Instagram