Photobooth op je bruiloft?

Wat is er mooier dan de foto’s van je leven op de dag van je leven? Huur een photobooth voor je bruiloft. Leg jouw onvergetelijke feest vast op een onvergetelijke manier. Met een album vol te gekke feestelijke foto’s van al je gasten beleef je je grote dag steeds opnieuw. En dankzij de hulp van de meekomende professionele fotografe weet je zeker dat iedere gekke pose een haarscherpe herinnering wordt. Boek jouw bruiloft-booth vandaag bij Evenso.

Passend fotohokje voor elke bruiloft

Terwijl jij en je partner genieten van je doombruiloft en elkaar, hebben je gasten de grootste lol met een hilarische verkleedpartij in een van onze photobooths. Zo wordt je huwelijksfeest voor iedereen onvergetelijk. Kies voor onze fotocaravans Betsie of Bertha, onze bouwkeet Bertus, een inflatable photobooth of een GIF-booth. Voor ieder soort bruiloft hebben we een passende oplossing. Boek jouw booth vandaag.

Je eigen thema of kleur photobooth op je bruiloft

Is kleur belangrijk in jullie bruiloft? Evenso weet dat het net de kleine details zijn die het een onvergetelijke dag maken. Kies onze roze Betsie of onze mintgroen/turquoise Bertha voor de feestelijke tint op jouw bruiloft. Dankzij de heerlijke verkleedkisten vermaken je gasten zich kostelijk en kunnen ze laten zien hoe blij ze zijn met jullie huwelijk. Kies je voor een themabruiloft? Geen probleem. Onze Bertus heeft een greenscreen, waarop we gemakkelijk ieder decor in jouw stijl kunnen projecteren.

Stilstaan mag, bewegen ook

Wil je graag een minder in het oog springend, maar toch opvallend fotohokje op je bruiloft? Kies dan voor onze inflatable booth. Dit fotohokje is binnen vijf minuten klaar voor gebruik. Dankzij de kleurrijke ledverlichting staat -ie flink aandacht te trekken op je feest. Wil je korte bewegende beelden of hebben je gasten moeite met stilstaan, kies dan voor onze GIF-booth. Met deze korte clipjes vang je de sfeer van het moment en je individuele gasten perfect.

Meer informatie of direct boeken

Heb je interesse, wil je meer weten of gewoon direct je bruiloft-booth boeken? Neem dan direct contact op met Evenso en bespreek jouw fotowensen voor op je bruiloft.